Audi Tanulmany

És Te felkészültél az önvezető autókra?

Az autonóm vezetés felhasználói tipológiája és érzelmi térképe: 21 000 embert kérdeztek meg az autonóm közlekedésről, a tanulmány öt felhasználói típuson keresztül mutatja be, hogy az önvezető autókhoz való viszonyulás mennyire függ az életstílustól.

Szenior korú bringások figyelmébe

Az idős kerékpárosok között a fő baleseti ok az egyensúly elvesztése. A balesetek és sérülések megelőzésére a fejvédő sisak és a megfelelő kerékpár választása a megoldás.

9100 km-re nőtt a magyarországi kerékpárutak hossza

Az utóbbi kilenc évben 1250 km-rel lett hosszabb a magyarországi kerékpárúthálózat. Ugyan még sok a kevésbé jól sikerült megoldás, amelyről a bringások mesélhetnének, de a tapasztalat alapján lehet javítani a hálózaton.
Nogradi 2019 6

Nógrádi Gábor világa

Témánk egy könyvsorozat, amelyből kettő és fél kötet már megjelent összesen negyvennyolcezer példányban az elmúlt két évben. A könyvek, állandó szereplőkkel játszódó humoros történetekkel, gazdag illusztrációval a különböző veszélyektől igyekeznek megóvni a serdületlen ifjúságot és családtagjaikat.
Biztonsag Hete Nyito Mod

Elrajtolt a Biztonság Hete

Idén már harmadik alkalommal rendezik meg a Biztonság Hetét, amely az ország minden megyéjében várja a 9-14 éves gyerekeket, hogy változatos, látványos programokon keresztül hívja fel a figyelmüket a biztonságra. Az idén több tízezer diákot várnak a rendezvényekre.