Elkezdődött A Zöld Busz Program

10 év alatt lecserélhető a városi buszállomány fele

A városi buszállomány fele cserélhető le kormányzati és európai uniós források felhasználásával minimális karbonkibocsátású elektromos autóbuszokra - közölte pénteken Zalaegerszegen az innovációs és technológiai miniszter.
Agressziv2

Agresszív vezetés az utakon: közös munka eredménye?

Csak rajtunk múlik, hogy az autózás ne legyen napi rémálom. Agresszivitás helyett ésszel és türelemmel kell megoldani a nehéz helyzeteket, mert az indulat csak újabb dühöt szül. Az egymást segítő magatartás lenne a követendő az utakon.
Bringatablak

Vigyázzunk a bringásokra!

A kerékpárosok biztonságos közlekedését kívánja segíteni az új táblakampány, amely a kerülési távolság megtartására hívja fel a figyelmet. Sokan ültek kerékpárra, sokan közülük gyakorlatlanok, elkél az autósok figyelme és segtsége!
Halálos Baleset Hódmezővásárhelynél

Nyáron több a közúti baleset

Nyáron történik a legtöbb közlekedési baleset a magyar-, és külföldi utakon is - nyilatkozta az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottságának főtitkára.
Felborult Egy Busz, Meghalt Egy Ember Az M5 ös Autópályán

Szinten tartott halálos balesetek

Továbbra is jellemzőek a sáv-, vagy úttest elhagyásos balesetek. Ezek okai között leginkább a figyelmetlenség játszik szerepet. Vezetés közben a vezetésre kell koncentrálni.