Dózsa György úti Baleset Négy évet Kapott M. Richárd

Ítélet a Dózsa György úti halálos baleset ügyében

Négy év fogházra ítélte első fokon és véglegesen eltiltotta a járművezetéstől M. Richardot halálos közúti baleset gondatlan okozása, valamint garázdaság és könnyű testi sértés miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság.
Új Autópálya Csomópontot Adtak át A Balatonnál

Holnaptól korlátozottan vásárolható éves autópályamatrica

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) az idén is leállítja október elsejével az év hátralevő részére az országos éves matricák értékesítését a viszonteladók körében, ugyanis a fizetős úton közlekedők havi matricákkal már jobban járnak az utolsó negyedévben.
Balesetben Meghalt Egy Motoros Csengele Közelében

Rendőrkézen a cserbenhagyó gázoló

Őrizetbe vették azt a férfit, akit a csengelei halálos gázolással gyanúsítanak - közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Megkezdődik A Budapesti Szentendrei út Felújítása

Forgalomkorlátozások lesznek Budapest belvárosában hétfőtől

Budapesten útszűkületekre, részleges sávlezárásokra, forgalomterelésekre és sebességkorlátozásokra kell számítani szeptember 28. és november 6. között a Váci úton, Bajcsy-Zsilinszky úton, Károly körúton, Múzeum körúton és az Üllői úton a 3-as metróvonal felújítása miatt.
Újabb Kerékpárutat Adtak át Pécsen

Útban a kerékpáros nemzet felé?

A magyarországi „biciklihelyzet” feltérképezését segíti a Groupama Biztosító reprezentatív felmérése, amelyből az is kiderül, hogy bár félelem vagy szükség szülte a használatot, sokan megmaradnak a bringánál.