Balesetek januárban

Nem tettek elegen fogadalmat az Újévkor a biztonságos vezetésre, a napi rutin újraindulásával a közúti balesetek sorozata is folytatódott. (MTI fotók)

Decemberi balesetek

Alacsony számú közúti baleseti halálozással indult a hónap, de az Ünnepek közeledtével felszaladt a balesetek száma. Így sajnos most is van miből galériát összeállítani. (MTI-fotók)

Novemberi balesetek

November első felében a balesetek száma csökkent, majd ismét növekedésnek indult. Az újabb kijárási korlátozásokkal viszont az esti-éjszakai forgalom szinte nullára redukálódott, ezt érezni már a balesetek gyakoriságán is, amely ismét, mint tavasszal csökkeni kezdett. (MTI fotók)

Októberi közúti balesetek

A gyorsan váltakozó meleg és hűvös idő is összezavarja az embereket, így kevésbé koncentrálnak az adott feladataikra. Például vezetéskor a vezetésre. A korábbi sötétedéssel is számolni érdemes, ez is a változó körülmények része. Vigyazzunk egymásra az utakon is! (MTI fotók)

MotoMia évadzáró motorostalálkozó

Szeptember 19-én szombaton a KTM Centrumban gyűltek össze a motorosok, hogy még egy napfényes napon zárhassák az igazi motoros szezont. Ügyességi bemutatók, szlalompálya, vezetéstechnikai képzés, teljesítménymérés mind ott voltak a találkozó "étlapján".

Szeptemberi közúti balesetek

Összességében csökkent a halálos balesetek száma Magyarországon. Mégis még bőven történik közlekedési baleset, amelyek képeit látva érdemes elgondolkozni azon, hogy ésszel-, szabálytisztelőn közlekedve az ilyen esetek megtörténtének jóval alacsonyabb a valószínüsége. (MTI fotók)

Centenáriumi gyermekrajzverseny

A Rendőrség fennállásának centenáriuma alkalomából a tavasszal hírdettek gyermekrajzversenyt. A zsürizés és rajzválogatás megtörtént, megvannak a legjobbnak talált rajzok, amelyek a rendőri hivatásról szólnak.

Augusztusi balesetek

Sajnos a nyaralási szezonban is gyakoriak a halálos balesetek. Augusztus első hetében halálos áldozatot is követelő turistabusz-baleset is történt az M5-ös autópályán.

Júliusi balesetek

Kirajzottak az autósok, motorosok, kerékpárosok, sajnos sokszor nem figyelnek, felelőtlenek, véletlenül-, vagy készakarva megszegik a szabályokat. Meg is lett az eredménye: sajnos júliusban számos súlyos-, és halálos kimenetelű baleset történt. (MTI fotógyűjtemény)

Júniusi balesetek

Óvatosabban közlekedjenek az utakon, mert a forgalom nagyon gyorsan visszazökkent a veszélyhelyzet előtti kerékvágásba! Sajnos a balesetek száma és jellege is arról tanúskodik, hogy sokan nem alkalmazkodtak a közlekedési helyzethez, illetve a közlekedési időn hoznák be az élet más területén vélt időveszteséget. Ne tegyék! (MTI fotók)