Közlekedik a család 2022

2022.05.11. 07:28

Hamarosan indul a területi forduló, a fődíj idén egy új Skoda Fabia!

Idén újra sor kerül az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság, az Autós Nagykoalíció, valamint a Skoda Magyarország által rendezett „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőre. A szervezők célja, hogy minél szélesebb körben felhívják a figyelmet a körültekintő, megfontolt és példamutató közlekedési magatartás fontosságára. A verseny fődíja egy új Skoda Fabia.

A vetélkedőn családok vehetnek részt. A „Közlekedik a család” területi fordulóit május 21. és június 18. között országszerte húsz helyszínen rendezzük meg, ezek a regionális válogatók, amelyekre bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező család benevezhet, ha legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá amennyiben hat és tizenhét év közötti gyermeket, gyermekeket nevelnek. A területi versenyeket a fővárosi és a megyei balesetmegelőzési bizottságok a helyi Skoda márkakereskedésekkel együttműködve szervezik.

A legjobban teljesítő családok az augusztus 26-28. közötti országos döntőben versenghetnek majd az első helyért, és a fődíjért, egy Skoda Fabia Ambition 1.0 TSI autóért. Az első helyezett mellett azok is jutalmat érdemelnek, akik az élmezőnyben végeztek: a 2-20. helyezett család egy-egy belföldi hosszú hétvégére szóló üdülést nyer, míg a többi országos döntőbe jutó család is ajándékkal gazdagodhat. Mivel a szervezők célja az, hogy minél több gyermekhez és családhoz jusson el a közlekedésbiztonság fontossága, igyekszik a nevező családok gyermekeinek iskoláit is támogatni. Azok az iskolák, amelyekből a legtöbb résztvevő indul, több százezer forint értékű iskolaszert nyerhetnek.

További részletek a vetélkedőről és a nevezésről: https://www.kozlekedikacsalad.hu/

 

Obb 30ev

Legfrissebbek