Elvitték a Skodát, és örülünk neki!

2021.08.30. 17:39

A „Közlekedik a család” országos közlekedésbiztonsági vetélkedő nyertesei már a nyereményautóval, egy új Skodával gurulhattak haza!

A „Közlekedik a család” családi vetélkedő idei döntőjét augusztus 27-29 között Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyében rendezték meg. A hét állomáson a versenyző családok közlekedésbiztonsággal összefüggő elméleti és gyakorlati feladatokat teljesítettek. A legjobb pedig megnyerte a fődíjként kitűzött Skoda személyautót! A Škoda Kamiq személygépkocsit az ORFK-OBB, az Autós Nagykoalíció és a Škoda Magyarország közösen ajánlotta fel.

Az országos döntő további díjait az Autós Nagykoalíció tagjai és a szervezetet támogató szponzorok biztosították. A döntőbe jutott 20 család egy-egy 30 000 Ft értékű üzemanyag-utalványt, valamint egy-egy ajándékkártyát kapott, ezenkívül a 2-20. helyezett családok üdülési utalványt is nyertek. Ők azok a családok, akik a június 5-én megrendezett területi vetélkedőkön továbbjutottak. A versenyre közel 500 család jelentkezett! A szervezők a családi vetélkedőn túl az iskolák számára is pályázatot hirdettek. Azokat az oktatási intézményeket, amelyek a vetélkedősorozaton a legtöbb családdal vettek részt, díjazták.

Kacs 2021 3
Autós ügyességi feladatokat is kaptak a versenyzők

A „Közlekedik a család” vetélkedőt egyébként már tizedik alkalommal rendezte meg az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság. A fő támogatók szinte hagyományosan az Autós Nagykoalíció és a Skoda Márkaképviselet. A versenyt meghirdették az ország 19 megyéjében és a fővárosban is, és elsődleges célja, hogy minél szélesebb körben felhívja a figyelmet a körültekintő, megfontolt és példamutató közlekedési magatartás fontosságára. A versenyen olyan gyermekes családok vehettek részt, ahol legalább az egyik szülőnek van érvényes B-kategóriás vezetői engedélye, a gyerek(ek) életkora pedig 6 és 17 év között van.

A Közlekedik a család vetélkedő 2021. évi döntőjét a Beregi család nyerte Baranya megyéből. Második helyezést ért el a budapesti Melegh család, míg a harmadik helyen a Hajdú-Bihar megyei Erdődi család végzett. A Jászberényi Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium 1. helyezést ért el, és ezzel 500 000 Ft értékű, a 2. helyezett a Békéscsabai Petőfi utcai Általános Iskola 300 000 Ft értékű, míg a 3. helyezett debreceni Huszár Gál Gimnázium, Általános Iskola Alapfokú Művészeti Iskola 100 000 Ft értékű tan- és sportszert nyert. Gratulálunk a nyerteseknek!

Kacs 2021 2
Jó hétvége volt, köszönjük a résztvevőknek és a szervező-társaknak!

Legfrissebbek