Hírek

Ki a mester két keréken?

2019.05.21. 19:26

Elkezdődött Tatán az edzőtáborban a megyei válogatók nyertes versenyzőinek döntője. A legjobb bringások djakat kapnak, illetve majd Magyarországot képviselhetik a Svájcban rendezett európai versenyen.

Tata Kiamester 5

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Magyar Autóklub megbízásából a Komárom-Esztergom Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezte meg május 21-én Tatán, az Olimpiai Központban a IX. “Ki a mester két keréken?” országos kerékpáros verseny döntőjét. A rendezvényt Berzai Zsolt r. alezredes az ORFK-OBB osztályvezetője niytotta meg, a jelenlévőket köszöntötte Milus Gábor r. ezredes rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes, valamint Marinka István a Magyar Autóklub főtitkár-helyettese.

Tata Kiamester 6
Berzai Zsolt r. alezredes, tőle jobbra Milus Gábor r. ezredes, balra Malinka István

A versenyen  a 2007-2009-ben született általános iskolás tanulók, összesen 40 diák vesz részt az ország valamennyi megyéjéből, valamint a Budapesti Rendőrfőkapitányság csapata 1 fiú és 1 leány versenyzővel. Az ünnepélyes megnyitót követően, az első  versenynapon elméleti feladatként kerékpáros KRESZ-tesztet oldottak meg a gyerekek. Holnap, azaz május 22-én lesznek a gyakorlati feladatok. Nem kicsi a tét a versenyen, a legjobbak kerékpárokat nyernek, sőt két fiú és két lány kijut a Svájcban rendezendő európai versenyre a Magyar Autóklub színeiben. Hajrá gyerekek!

A megnyitón nagyon ügyes bemutatót tartottak egykerekű kerekezésből! Öröm nézni!