Hírek

Díjnyertesek lettünk!

2019-11-30 21:49:41

Tavasszal készült el a Heineken, az ORFK OBB, a Készenléti Rendőrség és a Pixel Film közreműködésével az Intim Torna Illegál zenekar "Feltöltve" videóklipje, amely most megnyerte a rangos PR és marketing díjat, a Europen Exellence Awards-t.

Illegal Koncert 30 1

2007 óta díjazzák a European Excellence Awards szervezői az év legjobb PR és marketing kampányait, és az indulása óta Európa legmegbecsültebb elismerésévé vált. Idén 57 kategóriában díjazták a cégek marketing és PR tevékenységét, valamint megszavaztak egy fődíjat is, az év legjobbját. Az idei, 2019-es eredményhírdetést november 29-én tartották Lisszabonban, és örömmel tudtuk meg, hogy díjazott lett a “Feltöltve”, az Intim Torna Illegál klipje, amely a Heineken zászlaja alatt futott a megmérettetésen! A díjátadón hangsúlyozták, hogy fontosnak tartják azt is, hogy nem csupán egy dinamikus reklámkampányt készített a Heineken, hanem egyben fellép az ittas vezetés ellen is az egyik legérintettebb korosztályhoz szólva.

A Heineken Hungária, az ORFK-OBB, a Készenléti Rendőrség Zenekara és a Pixel Film segítségével készített Intim Torna Illegál “Feltöltve” című videoklipje tavasszal készült el. A klipötletet az adta, hogy a Heineken Hungária évek óta aktívan küzd az ittas vezetés visszaszorításáért, ami azért nem meglepő egy “sörös” cégtől, mert alkoholmentes termékeit népszerüsíti így. A Heineken idén úgy döntött, hogy áttörést hajt végre és valami nagyot csinálnak. Így kerültek össze az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal és egy népszerű rock zenekarral, az Intim Torna Illegállal és elkészítették az év egyik meghatározó baleset-megelőzési klipjét az ittas balesetek megelőzéséért.
Illegal Koncert 19
Illegal Koncert a Nemzetvédelmi Egyetemen