Ügyesen szerepeltek, gratulálunk a nyerteseknek!

2022.06.02. 18:19

Az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság által szervezett „Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa” országos döntője véget ért, kihírdették a nyerteseket.

A XVII. Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa döntőjét idén a Veszprém Megyei Baleset-megelőzési Bizottság szervezte meg Balatonalmádiban és Veszprémben. A felmenő rendszerű, három napos megmérettetésen a megyei versenyeket megnyerő fiatalok indulhattak. A komplex közlekedésbiztonsági programon három kategóriában és három versenyszámban mérték össze tudásukat a középiskolások.

Az országos döntőn 20 csapat 60 versenyzője vett részt az ország minden pontjáról. Az eredményhirdetésen és a nyeremények átadásában 2022. június 2-án Óberling József rendőr ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály vezetője, az Országos Balesetmegelőzési Bizottság ügyvezető elnöke, Brányi Mária, Veszprém Megyei Jogú Város alpolgármestere, Pandur Ferenc, Balatonalmádi alpolgármestere és Ötvös Tamás, a Balluff-Elektronikai Kft. ügyvezető igazgatója közreműködtek.

A verseny az alábbi eredményekkel zárult:

Kerékpáros egyéni helyezések:

1. Nágl Fanni (Fejér megye)

2. Hajdó Hanna (Hajdú-Bihar megye)

3. Fritz Márton  (Somogy megye)

2206 Vas Megye Resize
Vas megye csapata

Segédmotor-kerékpár egyéni helyezések:

1. Czöndör Benjámin Zsolt (Vas megye)

2. Varjasi Nándor (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)

3. Rácz Ádám Péter (Borsod-Abaúj-Zemplén megye)

 

2206 Szabolcs Megye Resize
Szabolcs megye csapata

Személygépkocsi egyéni helyezések:

1. Őri Ádám Attila (Veszprém megye)

2. Kecskés Ádám (Békés megye)

3. Sipos Dávid (Vas megye)

 

Csapatverseny:

1. Fejér megye

2. Vas megye

3. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

2206 Fejer Resize
Fejér megye csapata

Az egyes versenyszámok legjobbjai is elismerésben részesültek, kerékpáros kategóriában elméleti versenyszámban Hajdó Hanna Hajdú-Bihar megyéből, ügyességi versenyszámban Fedecsku Márton Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből és szabályossági versenyszámban Nágl Fanni Fejér megyéből, segédmotoros-kerékpár kategóriában elméleti versenyszámban Puskás Bence Olivér Fejér megyéből, ügyességi versenyszámban Varjasi Nándor Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből és szabályossági versenyszámban Czöndör Benjamin Zsolt Vas megyéből, míg személygépkocsizó kategóriában elméleti versenyszámban Sipos Dávid Vas megyéből, ügyességi versenyszámban Kecskés Ádám Békés megyéből, valamint szabályossági versenyszámban – holtversenyben – Őri Ádám Attila Veszprém megyéből és Kecskés Ádám Békés megyéből érte el a legjobb eredményt.

Az egyéni I. helyezettek átvehettek a Balluff Elektronikai Kft. felajánlásából Iphone 13 okostelefonokat, a Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának felajánlásából Apple Watch 7 okosórákat, a Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság részéről Lenovo táblagépeket. A csapatban elért helyezések a Balatonalmádi Város Önkormányzatának felajánlásából, 30 000-20 000-10 000 Ft értékű vásárlási utalványokat is értek.

Gratulálunk a nyerteseknek!

 

Obb 30ev

Legfrissebbek