Amikor az ünnepelt ajándékoz!

2022.11.24. 17:41

30 éves az ORFK-OBB, ennek örömére tejfakasztó bulit tart a Rendőrségi Igazgatási Központ épülete előtt.

Ma 30 éves az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság (OBB)! A három évtized alatt a gépjárműpark és a forgalom jelentős növekedése ellenére az ötödére csökkent a halálos balesetek száma, amelyben jelentős szerepet kapott a szervezet tevékenysége. Az elért eredmény azonban nem csupán a ORFK-OBB, hanem a közlekedők érdeme is.

Az ORFK-OBB rendezvényén (születésnapján), november 25-én pénteken reggel nyolctól délig (vagy amíg a készlet tart) 1000 doboz 1,5 százalékos UHT tejet oszt szét a vállalkozó szellemű érdeklődőknek a Rendőrség! Azok kaphatnak egy-egy liter ingyen tejet, akik kipróbálják a Rendőrségi Igazgatási Központhoz (1139 Budapest, Teve utca 4-6.) erre az alkalomra kitelepülő biztonsági öv szimulátorok egyikét. Az idősebb érdeklődőknek a szimulátorok kipróbálása helyett pár kérdésből álló tesztlapot kell kitöltenie és már vihetik is az egyedi grafikával ellátott UHT tejet.

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden közlekedésben résztvevőnek a felelősségteljes hozzáállást, s kérjük, hogy a jövőben is fokozott figyelemmel legyünk nemcsak magunk, hanem egymás iránt is! … hogy mindenki hazaérjen!

 

Obb 30ev 2

Legfrissebbek