Így születik egy 200 000 Ft-os büntetés +büntetőpontok +szabálysértési feljelentés

A jó kis csapatásba pár hiba csúszott, nem is akármilyen. Például a lendületből szabálytalanul megelőzött rejtett kamerás rendőrautó, amit majdnem sikerült lerázni. Csak jött a film végi csattanó: érdemes végignézni!

A 10. résszel folytatjuk a Pofátlan(TAN)ítás sorozatot

Félbehagytuk, folytatjuk! A Pofátlan(TAN)ítókra szükség van az utakon, hiszen a forgalom élénkebbé vált, és lassan visszatér a normál kerékvágásba!

Hamarosan újra jönnek a Pofátlan(TAN)ítók!

A következő hetekben ismét hallatnak magukról a Pofátlan(TAN)ítók, mivel az autósok és a lakosság jelzései szerint, valamint a megtörtént balesetek elemzése kapcsán a gyérebb forgalomban az üresebb utakat sokan versenypályának nézik, a forgalomban résztvevők számához képest megnőtt a sebességtúllépések és az elsőbbségadási szabályok megsértőinek a száma. Így az elfogóautók visszatérnek, mert a veszélyhelyzet alatt ugyanolyan fontos, ha még nem fontosabb a közlekedési szabályok betartása, mint az átlagos hétköznapokon!

Pofátlan(TAN)ítás: már a kilencedik

Minden van, amit autóval el lehet követni szabályszegést a közutakon. Tilos jelzésen áthaladás, "Need for Speed" gyorshajtás átlagkombival, babakocsis gyalogos letolása a zebráról, és ejtés a kötelező haladási irányra: mindez élőben, de már kellő büntetéssel honorálva!