Közlekedik a család – közlekedésbiztonsági vetélkedő

Versenykiírás

Az elmúlt év kedvező tapasztalata alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság az idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedősorozatot.

A 2019 áprilisában induló vetélkedőre bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező család benevezhet majd, ha legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, illetve amennyiben hat és tizenhét év közötti gyereket/gyerekeket nevelnek.

Érdemes lesz ismét elindulni az autós, illetve kerékpáros ügyességi feladatokat felsorakoztató, valamint műszaki és elsősegélynyújtási ismereteket felmérő megmérettetésen, mert az immár hetedik Közlekedik a család erőpróba fődíja, egy Skoda Fabia személygépkocsi lesz.

Az országos vetélkedősorozat főtámogatója az Autós Nagykoalíció www.ank.hu

Kacs 2019m 2
Kacs 2019m 2

A vetélkedő célja:

Hogy a közlekedők széles rétegeinek – gyalogos, kerékpáros, gépjárművezető, utas – figyelmét egy időben ráirányítsuk a biztonságos, balesetmentes közlekedésre. Célunk továbbá a szülői példamutató magatartás fontosságára és a család közösség nevelő erejére való figyelemfelhívás.

A versenyre való jelentkezés módjáról, a pályázati feltételeiről, valamint ütemtervéről hamarosan a www.kozlekedikacsalad.hu oldalon lehet bővebb információkat találni.

Kacs2
Kacs2
Kacs1
Kacs1