20200122 Sebesseg Matrica Resize

Sebességmatrica a felejtés ellen

A téli-, és négyévszakos gumiabroncsokkal engedélyezett maximális sebesség eltérhet a nyárigumiknál megszokottal. Ha az autó végsebessége nagyobb, mint amit a gumi kibír, azt érdemes műszerfali matricával jelölni a sofőrnek.
Oktoberi Balesetek 1

Egy hétvége, öt haláleset

Az elmúlt hétvégén öten vesztették életüket közúti balesetben. Az öt emberből négy gyalogosként vett részt a közlekedésben. Az egyik gázoló cserbenhagyta az áldozatát, majd másra terelte a gyanút.
Fagyott Jarda2

Vigyázat, gyalogosveszély!

A hideg, csúszós időben sok helyütt a gyalogosok a tisztítatlan, lefagyott járdák helyett a síkosságmentesített úttestet választják. A legváratlanabb útszakaszokon bukkanhatnak fel az autósok előtt, jó erre figyelni!
Autp Matrica

Egyre kevesebben vesznek benzinkúton matricát

Várakozáson felüli eredményt hozott az óév mobilos autópálya-matrica vásárlása: közel kétszer annyi vignettát vásároltak a felhasználók Simple alkalmazáson keresztül 2019-ben, mint a megelőző évben.
Autopalyakisikos Tel

Téli autópálya kisokos – on line elérhető

Hogyan közlekedjünk biztonságosan a gyorsforgalmi utakon a téli hónapokban? Melyek azok a legfőbb szabályok és hasznos tudnivalók, amelyeket érdemes tudnunk és megtartanunk télen? Ezekre a kérdésekre ad választ az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság kiadványa, az „Autópálya kisokos”.
Brfk Elfogovadaszok 2

Bevetésen a Pofátlan(TAN)ítókkal

Pár napja két jelöletlen elfogóvadász rendőrautó indult speciális bevetésre: egy kék Skoda a totalcar.hu munkatársaival és egy fekete Audi velünk.
Baleset Az M5 ös Autópályán

Sok a baleset az ünnepi forgalomban

Az elmúlt napokban és már ma is több baleset történt az útjainkon, köztük halálos áldozattal járók. Legyünk több figyelemmel az utakon!