Kanadai Hyundai Kona Elektromos Autotuz Resize

Tűzveszélyesek az elektromos autók?

A közelmúltban több elektromosautó tűzről is érkezett híradás, a közös bennük, hogy nem baleset-, vagy más külső hatásra gyulladtak fel, hanem töltés közben, álló helyzetben.
Ketten Meghaltak Egy Debreceni Motoros Balesetben

9 balesetben 11-en haltak meg a múlt héten

A szokatlan őszi jó idő az autósokat, és főképp a motorkerékpárosokat is összezavarta. Ez lehet az oka több múlt heti halálos balesetnek is, mikor a vezető elvesztette a járműve irányítása feletti uralmat.
Der Neue Volkswagen Polo

Biztonságosabbak és drágábbak lesznek az új autók?

Az Európai Unió rendeletet fogadott el a gépjárművek aktív- és passzív biztonsági képességeinek a javításáról, továbbá az utasok és a veszélyeztetett úthasználók, például gyalogosok és kerékpárosok védelméről - közölte az Európai Unió Tanácsa pénteken.
2019 Szenior Kresz Szafari 5

Szenior KRESZ Szafari 2019

Állati párhuzamokkal ismerkedtek versengés közben a fővárosi nyugdíjasok az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság által harmadik alkalommal megrendezett KRESZ Szafarin a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A közlekedési vetélkedőn a prizmát például az állatok királyának szeme, a kijelölt gyalogos átkelőhelyet pedig a zebra jelképezte.
Közlekedési baleset a XIII. kerületben. A sofőr rosszul lett vezetés közben

Októberben túl sok baleset történt

A baleseti statisztika korábbi folyamatosan javuló tendenciáját törte meg a számos súlyos balesetet hozó október! Továbbra is érvényben a közlekedésbiztonsági vörös kód, amíg vissza nem tér a javuló tendencia!