Tispol Busz Teherauto Ellenorzes

Négyból egy szabálytalan volt

A múlt heti teherautó és busz ellenőrzések során minden negyedik megállított teherautónál találtak szabálytalanságot a rendőrök. Ez elég rossz arány! A buszok jobban szerepeltek.
Red Alert 2

Újabb 8 halott a hétvégén az útjainkon!

Sajnos a negatív folyamat nem szakadt meg, sőt még csak nem is mérséklődött. Nyolc balesetben nyolc haláleset történt péntektől vasárnap estig. Köztük több újabb hajmeresztő történet!
Red Alert

Közlekedés-biztonsági vörös kód!

Október során már 40 ember halt meg az útjainkon közúti balesetben! Köztük gyerekek, fiatal lányok, férfiak, anyák, apák, nagymamák, nagypapák, autósok, bringások, teherautósofőrök, motorosok, gyalogosok!
Autp Matrica

Már nem érdemes 2019-es éves matricát vásárolni

Októbertől már csak a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt.-nél lehet 2019-re érvényes éves, országos e-matricát vásárolni, a szolgáltató viszonteladói körében, például benzinkutakon nem. Az ilyen típusú pályamatricát az ematrica.nemzetiutdij.hu weboldalon vagy a NÚSZ 19 ügyfélszolgálati irodájában vásárolhatják meg az autósok.
Az M4 Gyorsforgalmi út újabb Pest Megyei Szakaszát Adták át

Újabb szakaszt adtak át az M4-es főúton

Az M4-es út Pest megyei szakaszának újabb három kilométeres részét és egy közlekedési csomópontot adtak át, így Albertirsától Abonyig összesen 30 kilométeren lehet kétszer kétsávos gyorsforgalmi úton haladni.
Meghalt Egy Autós Az 54 Es Főúton Soltvadkert és Bócsa Köz

Javuló baleseti adatok

2019. január 1 és szeptember 30 között a főbb baleseti mutatók javuló tendenciát mutatnak.