Mol Bubi Resize

Jövőre megújul a Mol Bubi közbringarendszer

Új mobilapplikáció bevezetése, könnyebben tekerhető kerékpárok, valamint a többszintű árazás és a rugalmasabb használat bevezetése is a tervek között szerepel - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
Autóbalesetben Meghalt Egy Egyéves Kisfiú Budapesten

A járvány lecsengőben, a baleseti számok emelkedőben

A Covid-19 vírus megjelenésével és a veszélyhelyzet bejelentésével drasztikusan csökkent a közutakon lévő járműforgalom. A járműforgalom csökkenésével együtt járt a közúti balesetek számának mérséklődése is.
Ures Jogsik Resize

Vádat emeltek a “jogosítványgyárosok” ellen!

Közokirat-hamisítás bűntette miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási Ügyészség egy vecsési házaspár ellen, akik 2017 januárja és augusztusa között 45, többségében külföldi személynek segített pénzért abban, hogy jogosulatlanul magyar vezetői engedélyhez jussanak.
OrbÁn Viktor

Hivatásos sofőrök figyelmébe!

Június elsejétől visszaállnak a vezetési- és pihenőidők általános szabályai, így ismét a korábban megszokott előírások szerint vezethetik járműveiket a teherautó- és buszsofőrök.
Megolte A Buza 2

Búza ölt kamionost! Sok a súlyos baleset!

Mintha a korlátozások megszűntével elszabadultak volna a sofőrök az utakon. Hibát hibára halmozva törnek az autók, és megdöbbentő módon a teherautók is, amelyeknek sofőrjei általában felkészültebbek, minthogy ez a munkájuk.
Autp Matrica

80 ezer pótdíj márciusban a személyautósoknak

A személygépjárművekre márciusban mintegy 80 ezer, áprilisban csaknem 50 ezer esetben szabott ki pótdíjat díjfizetés nélküli úthasználat miatt a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt.