Hírek

Újra KÖBE rajzpályázat!

2017-09-04 08:26:47

A Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület (KöBE) immár hatodik alkalommal hirdeti meg rajzpályázatát gyermekeknek. Az óvodások és alsó tagozatos iskolások értékes nyereményekre számíthatnak. A rajzok beküldési határideje: 2017. október 02.

 A KöBE-nél a biztosítási szolgáltatások nyújtása mellett a közlekedésbiztonságért tett szerepvállalás is a kezdetektől kiemelt jelentőséggel bír. Fontosnak tartják a gyermekbiztonság kérdéskörét, amely elősegítését az immáron 6. éve kiírt közlekedésbiztonsági rajzpályázatukkal is megcélozzák. Ennek népszerűsítéséhez, s a legjobb rajzok szakszerű kiválasztásához ismét segítségül hívják a kicsik közt széles körű rajongói táborral rendelkező egyszervolt.hu és traff.hu oldalakat.

A hagyományt folytatva, az ő támogatásukkal hirdetik meg idén is újabb rajzpályázatunkat, „Így közlekedünk együtt kicsik és nagyok, biztonságon!” címmel. A közúti közlekedésbiztonsági munkában, a partnerség jegyében tesszük közzé a KÖBE idei gyermek rajzpályázatának szabályait, főbb tudnivalóit.

Pályázati szabályok

Ha ősszel már legalább óvodába mész, de legfeljebb 4. osztályos leszel, akkor küldj egy A/4 méretű rajzot, festményt e-mailben vagy postai úton!

A rajzokat két kategóriában bíráljuk el: óvodások, illetve alsó tagozatos általános iskolások.

Csak 1 rajzzal pályázhatsz, így a legjobb képedet válaszd ki, s küldd el nekünk!

A pályázatot kiíró KöBE fenntartja a jogot, hogy a pályázatra beküldött rajzokat saját kommunikációs felületein díjazás nélkül felhasználja és kiállításon bemutassa.

A rajzod hátoldalára írd rá, vagy ha e-mailben küldöd el, akkor abban add meg a nevedet, életkorodat, osztályodat/csoportodat, postai és e-mail címedet, szüleid telefonszámát, továbbá tanító nénid/bácsid, s az iskolád nevét és a suli címét!

A pályamunkák beküldhetők  a rajzpalyazat@kobe.hu e-mail címre JPG formátumban (scannelve) illetve postai vagy személyes úton eljuttathatóak a KöBE központi címére (1108 Budapest, Venyige utca 3.), a borítékon a „Rajzpályázat” jelige feltüntetésével.

Beküldési határidő:  A rajzokat 2017. október 2.-ig várjuk a KÖBE postai vagy e-mail címére! Kérjük, hogy a postázási idővel is számoljatok!

 

Elbírálás

Szólj mindenkinek, akit csak ismersz, hogy szavazzon a TE rajzodra a www.kobe.hu honlapon, 2017. október 7-15. között!

A KöBE honlapján a közönség által, első körben kiválasztásra kerülő 30-30 munkát a KöBE, az egyszervolt.hu és a Traff Park munkatársaiból álló, 3 fős szakmai zsűri bírálja el.

 

Nyeremény

A legjobbnak ítélt rajzok készítői kerékpárt, rollert, mesefigurás védőfelszerelést, Egyszervolt.hu és Traff Park mesekönyvet, társasjátékot és egyéb, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokat nyernek. Külön játékos közlekedésbiztonsági ajándékcsomaggal díjazzuk a legtöbb rajzot beküldő óvodát és iskolát is!

 

Bővebb információ érhető el Baranyai Eszternél, a KÖBE kommunikációs vezetőjénél a +36 (70) 675-0439 telefonszámon, iletve az alábbi e-mail címen: baranyaie@kobe.hu