Tune it Safe 2019-es demoautója

A német tuningszövetség és a német rendőrség a biztonságos tuningra hívja fel a figyelmet a közös, Tune It Safe programmal. Az új szezonra egy, az AC Schnitzer által felkészített BMW i8 promotálja a programot.

Sebességmérés rejtve, Rákóczi Ferivel

Elrajtolt a kötelék. A protokoll szerint a szabályszegésen ért autó kiemelésében és leállításában a rendőrmotorosok segítik a vadászautót. Mivel a fekete Audi szépen belesimult a forgalomba, belátni alig lehet, a motorosok távolabbról követték. Mivel gyorsak és mozgékonyak bármikor befoghattják a megállításra érdemes szabálysértőket. Az A3 szedán bal hátsó ülésén Rákóczi Feri a sebességmérő készülék operátora mellé ülhetett, az autó így meg is telt. Hiszen a jobb első ülést a technika foglalja el.

Vendégség Balázséknál

Balázsék a délelőtti műsorban készítettek gyors beszélgetést Óberling József rendőr ezredessel, az ORFK-OBB ügyvezető elnökével. A téma a mai Speedmarathon akció, és abban Rákóczi Feri szerepe!

Az OBB az AMTS-en

A három napon át tartó autós sokadalom ebben az évben is sokezer látogatót csalogatott a budapesti Hungexpoba. Mi is kivettük a részünk.